Proiectul „Educație prin sport”, finanțat de Decathlon România prin Fundatia Comunitară Brașov și cofinanțat de Primăria Brașov

 Proiect finanțat de Decathlon România prin Fundatia Comunitară Brașov și cofinanțat de Primăria Brașov

 

Prezentarea celor 5 proiecte caștigătoare „Educație prin sport”, finanțate de către Decathlon România cu un buget total de 50.000 euro, continuă. Acesta este primul din cei doi piloni ai programului „Sportul pentru toți”, cu scopul de a pune în mișcare comunitățile locale din Brasov și București.

 

Proiectul STARTLiceul cu Program Sportiv Brasov, suma finantata: 50.749 ron

 

Proiectul vizează reamenajarea sectorului de sărituri

– pistele de elan pentru groapa de sărituri, prin turnarea unei suprafețe multifuncționale, pentru antrenamente în deplină siguranță pentru elevii liceului, singurul liceu de specialitate din județ și pentru cei inscriși la clubul sportiv școlar al liceului. Sectorul de sărituri va fi util în organizarea de competiții locale, județene și naționale la nivel de copii și juniori, devenind singurul sector operațional omologat din Brașov. Poate fi folosit și pentru competiții de tip demonstrație, promovând în rândul copiilor această ramură, dar va permite evaluarea corectă, în condiții similare competiției, a tuturor atleților  din Brasov.  Beneficiarii direcți sunt toate categoriile de sportivi : spiriduși ( n. 2013), copii I, II, III ( 9-13 ani ), juniori I, II, III (13-19 ani) și tinerii din comunitate, dornici de activități sportive.

 

Ne bucurăm să fim parte din schimbare!

https://www.bizbrasov.ro/2021/10/20/terenuri-sport-brasov-finantare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Denumire *
Email *
Pagină web